El PSC defensa crear protocols europeus que abordin malalties com l'epilèpsia

El PSC defensa crear protocols europeus que abordin malalties com l'epilèpsia
Àlex Sisó
30/05/2024 - 21:21

Badalona - Donar a conèixer l'epilèpsia i continuar lluitant perquè s'implementi un protocol europeu que abordi aquesta malaltia com cal. Aquest ha estat l'objectiu de l'acte que el PSC de Badalona ha organitzat a la seva seu en el marc de la campanya per les eleccions europees el 9 de juny.

El president del Grup Municipal del PSC, Fernando Carrera, assegura que és molt important conscienciar que hi hagi normatives i protocols europeus que regulin situacions que afecten la vida de molts veïns i veïnes. És el cas de l'epilèpsia, una de les malalties neurològiques més comunes. Carrera defensa que en aquestes eleccions a l'Eurocambra cal apostar per un govern progressista que defensi les polítiques socials, les quals, afirma, estan en joc.

Fernando Carrera, President Grup Municipal PSC

L'acte, celebrat a la seu del partit, ha estat conduït per la regidora socialista Rocío Mateos, qui també va ser presidenta de la Federació Espanyola de l'Epilèpsia i de l'Associació Amics de l'Epilèptic de Badalona. Mateos ha detallat que abordar l'epilèpsia de forma conjunta i eficaç és el propòsit de la societat Espanyola de Neurologia, que junt amb una quarantena d'entitats científiques neurològiques europees, han signat un comunicat conjunt amb què es comprometen a donar suport a la implementació d'un Pla d'Acció Global Intersectorial sobre l'epilèpsia. Segons l'OMS, aproximadament 50 milions de persones pateixen alguna forma d'epilèpsia.

PUBLIC
Assistents a l'acte a la seu del PSC