El PSC engega un pla estratègic per recuperar els carrers de Badalona

El PSC engega un pla estratègic per recuperar els carrers de Badalona
Susana Soldado/ Sara Nicolàs
13/09/2023 - 13:20

Badalona - El Partit dels Socialistes engega el curs polític amb l'objectiu de recuperar els carrers de Badalona. De moment, ha presentat un telèfon de contacte perquè els badalonins s'hi puguin adreçar. És la primera acció de tot un pla estratègic amb el qual el PSC local vol ampliar les bases i tornar a portar el missatge socialista a la ciutat per poder-hi governar d'aquí a 4 anys.

Telèfon vermell per als veïns

Es tracta d'un telèfon fix, el 93 159 47 22 i un de mòbil, el 667 950 394, que a partir d'aquest dimecres ja estan operatius. El líder socialista, Fernando Carrera, es compromet a respondre personalment per captar quines són les preocupacions dels badalonins. Amb aquest primer pas el grup municipal vol recuperar els vots que el PSC obté a comicis autonòmics o generals. 'La nostra voluntat és tornar a explicar-li a la gent que el nostre grup municipal, al qual voten en altres eleccions, està amb ells, si hi ha hagut queixes que ens han sentit lluny, volem que ara ens sentin a prop', ha afirmat Carrera.

FERNANDO CARRERA TLF VERMELL

Fiscalització de l'acció de govern

A banda de la recuperació dels carrers, els socialistes es posen com a objectiu fiscalitzar l'acció de govern tot i que ajudaran, afirmen, en tot el que considerin que beneficia la ciutat. De moment, el PSC local considera que l'actual executiu no està complint les seves promeses. 'Ara de moment podem fiscalitzar les seves promeses i, si jo fos votant d'ell, n'estaria decebut', assegura.

Carrera, també ha avançat que proposarà al govern i la resta de partits a l'oposició un pacte de ciutat a 12 anys vista per temes cabdals. De moment, però, no n'ha volgut desvetllar cap.