El PSC local confia que l'electorat badaloní canviarà el seu vot a les autonòmiques cap a l'esquerra

El PSC local confia que l'electorat badaloní canviarà el seu vot a les autonòmiques cap a l'esquerra
Mar Martínez
10/05/2024 - 15:19

Montigalà - El mercat ambulant de Badalona, avui situat a Montigalà, ha estat punt de trobada de representants polítics en el desenllaç de la campanya electoral. Els socialistes s'hi han atansat fent confiança a les enquestes que apunten, diuen, que Salvador Illa té probabilitats per guanyar les eleccions de diumenge i que això revertirà en millores a la ciutat de Badalona.

El grup municipal del PSC confia també que l'electorat badaloní, com ja ha fet en altres ocasions, virarà el seu vot, que en l'àmbit local és majoritàriament de dretes, cap a l'esquerra en les eleccions autonòmiques. Si Illa arriba a la presidència de la Generalitat, els socialistes diuen que es revertirà la força de les inversions que ara consideren paralitzades. A Badalona, aquest fet s'haurà de notar en projectes que afecten serveis bàsics que afecten la sanitat, la gent gran o els infants.

El president del grup municipal, Fernando Carrera, ha insistit que el cap de llista a les autonòmiques posarà els serveis públics de qualitat al centre de la seva política. Ha dit també que Salvador Illa ha demostrat la voluntat d'arribar a acords perquè no tanca portes a ningú, tret de l'extrema dreta. A la seva llista hi ha dos badalonins i exregidors al consistori de Badalona. Són Andrea Zapata, al número 24, i Christian Carneado, al 31.