El PSC negocia incorporar partides al pressupost d'Albiol mentre Guanyem posa en dubte que els comptes es puguin aplicar

El PSC negocia incorporar partides al pressupost d'Albiol mentre Guanyem posa en dubte que els comptes es puguin aplicar
Emma Teixidó / Jordi Ribàs
21/11/2023 - 20:44

Badalona - El PSC de Badalona celebra que el pressupost del 2024 s'incrementi i que arribi per aplicar-se ja al gener. Això sí, matisen les paraules d'Albiol, i asseguren que l'increment no és degut a una majoria absoluta, sinó, simplement, perquè s'ha augmentat també la recaptació. D'altra banda, el president del grup municipal socialista, Fernando Carrera, ha detallat al BDN360º que negocien amb el partit popular la incorporació d'alguna partida o inversió més, com ara la proposta d'una escola bressol a un solar de Progrés.

Des de Guanyem Badalona, aquest dimarts la tertúlia de Ràdio Ciutat, la presidenta del grup municipal ja en feia també les primeres valoracions i apuntava que caldrà veure quina és la capacitat del govern per a fer realitat el text. Dolors Sabater ha afegit que d'entrada considera negatiu que s'hagi aturat el procés de selecció del nou gerent, el procés de modernització de l'administració municipal i l'ajornament de les proves de selecció de la Guàrdia Urbana per les irregularitats detectades amb els exàmens.

Precisament, les irregularitats en els exàmens de la Guàrdia Urbana centraran aquest dimecres, a partir de les 8.30h del matí, la roda de premsa convocada pels grups municipals a l'oposició. I és que, dimecres al matí, l'oposició entra a registre la petició per convocar un ple extraordinari on exigiran explicacions al govern sobre aquesta qüestió, així com la creació d'una comissió d'investigació.