El PSC recepta més inversió al Besòs i impulsar la FP per atraure els votants badalonins més joves

El PSC recepta més inversió al Besòs i impulsar la FP per atraure els votants badalonins més joves
Jordi Ribàs
08/05/2024 - 20:27

Badalona - Les Joventuts Socialistes de Catalunya s'han trobat aquest dimecres a Badalona per tractar les polítiques que més interessen la gent jove del territori, com per exemple la necessitat d'invertir al Besòs o d'impulsar l'FP.

En la trobada hi ha participat el candidat Raúl Moreno, qui considera que, en els darrers deu anys, la Generalitat ha abandonat la regió del Besòs. I que els únics que han apostat pel Barcelonès Nord, afirma, han estat els ajuntaments socialistes com Santa Coloma o Santa Adrià.

Un dels motors que pot impulsar l'economia del Besòs i rebaixar la taxa d'atur entre els joves és, pel PSC, un impuls a l'FP. Per això, l'exregidora de Badalona i actual candidata, Andrea Zapata, proposa obrir més places a les carreres amb més sortides.

Des del grup municipal dels socialistes, Fernando Carrera és optimista de cara les eleccions, i asseguren que el PSC aconseguirà convèncer als badalonins que ells són qui millor els pot representar a la Generalitat.

Durant l'acte, els socialistes també han recordat la resta de les polítiques joves del partit, especialment encarades en formació, feina i habitatge.