El PSC reclama canvis al capdavant de les àrees de Serveis Socials, Seguretat i Comunicació

El PSC reclama canvis al capdavant de les àrees de Serveis Socials, Seguretat i Comunicació
Susana Soldado
03/06/2024 - 15:53

Badalona - Els socialistes demanen al govern local canvis al capdavant de les àrees de Serveis Socials, Seguretat i Comunicació. Consideren que els tres departaments no funcionen i posen com a exemple la gestió de Serveis Socials de Can Bofí Vell. Des del PSC, consideren també que l'executiu s'hauria de fer càrrec de la situació de vulnerabilitat en què es trobaran els infants usuaris de Germina un cop tanqui el servei dels seus tres centres del Barcelonès.

I és que els socialistes consideren que la protecció que ofereix l'entitat als menors s'hauria d'oferir des de l'administració pública i no des d'una entitat privada. A banda de serveis socials, durant l'entrevista aquest dilluns al Badalona Matí, el president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, també demana canvis de lideratge a la regidoria de Seguretat i de Comunicació.

Durant l'entrevista, Carrera també ha denunciat el que considera manca de compromís amb els veïns per part del govern. Afirmen que no està complint amb els anuncis que va fer durant la campanya a l'alcaldia, fa un any, com ara la climatització de les escoles bressol o l'arribada de fons europeus per construir els dipòsits pluvials que s'haurien d'instal·lar a la ciutat.