El PSC acusa el govern de mentir sobre les obres de la fuita de Canyet. El PP admet que s'han endarrerit per dues noves fuites

El PSC acusa el govern de mentir sobre les obres de la fuita de Canyet. El PP admet que s'han endarrerit per dues noves fuites
Anna García de Albéniz
03/11/2023 - 15:03

Badalona - El grup municipal del PSC denuncia que les obres de la fuita de Canyet no han començat i acusa el govern d'Albiol de mentir. Fernando Carrera, president del grup municipal, apunta que fa un mes l'executiu local anunciava l'inici de les actuacions però que, a dia d'avui, la situació segueix com fins ara. Carrera parla d'anuncis i promeses buides que omplen titulars però que després no tenen una repercussió real en la vida dels badalonins. En aquest sentit, els socialistes han demanat a l'executiu local que clarifiqui el termini de les obres.

Per la seva banda, el PP ha esclarit a la tertúlia del Badalona Matí que els treballs per al reaprofitament de l'aigua de Canyet s'han endarrerit perquè s'han trobat dues noves fuites. Segons David Mejía, regidor de Via Pública i Mobilitat, una ja s'ha esmenat i ara s'està treballant per reparar l'altre. Tanmateix, el regidor no ha especificat el calendari de les actuacions ni la finalització d'aquestes.

Amb tot, Mejía ha posat en valor que ha estat l'actual govern el que ha entomat el projecte i ha posat fil a l'agulla per acabar amb el malbaratament d'aigua a la ciutat, una situació que, recordem, s'arrossega des de fa més de 20 anys.