El PSC tenyeix tots els barris de vermell menys tres

El PSC tenyeix tots els barris de vermell menys tres
Jordi Ribàs
13/05/2024 - 19:31

Badalona - Segons les dades facilitades per la Generalitat de Catalunya, amb el 98,22% dels vots escrutats, el barri on el PSC ha obtingut més suport ha estat Sant Mori de Llefià, seguit de prop per Nova Lloreda, Congrés, La Pau, La Salut, Sant Roc i Sant Antoni de Llefià. De fet, els socialistes han tenyit de vermells tots els barris de Badalona a excepció dels tres on han estat superats per Junts: Centre, Casagemes i Dalt la Vila.

Tot i superar en vots a Junts, el PP no s'ha imposat com a primera força en cap barri. On ha tingut més suport ha estat als tres barris de Llefià, a La Pau, a Artigas, a Pomar i a Sistrells.

Pel que fa a Esquerra Republicana, els millors resultats els trobem a Dalt la Vila, a Centre, a Casagemes, però també a Canyadó, Morera i Raval.

I si ens fixem en la resta de partits, VOX ha rebut més suport a El Remei i La Salut, els Comuns a Gorg i Morera, la CUP a Casagemes i Aliança Catalana, a Centre.

Pel que fa a la participació, la xifra més baixa la trobem un any més al barri de Sant Roc, on se situa en gairebé un 31%. Més de 20 punts per sota de la mitjana badalonina, que és gairebé del 54%.