El renaixement del CB Sant Josep

El renaixement del CB Sant Josep
Albert Guerra
08/09/2023 - 18:09

Badalona - El CB Sant Josep viu un moment delicat en la seva llarga història, però això no impedeix que s'hi respiri optimisme de cara al futur a curt termini, que aquesta temporada ha començat amb un retorn esperat: el del sènior A masculí.
Després d'una temporada d'absència i amb els partits a Can Cuyàs en el record més proper, el sènior masculí del Sant Josep torna en escena. Competirà a 1a catalana i jugarà com a local al CEM Besòs, un dels pavellons en els quals els diferents equips de l'entitat té distribuïts els equips perquè entrenin i juguin. A Badalona, de moment, el futur immediat per tenir pistes suficients no és el millor, ja que hi ha massa equips per tan pocs equipaments, però, tot i això, amb el canvi recent a la junta, des del club són optimistes amb el futur del club.
El torneig del TCI (Torneig Cadet Internacional) també ha reivindicat el paper del club en l'ecosistema de bàsquet de la ciutat i la unió de les famílies amb jugadors i club, que ajuda al fet que la flama groc-i-lila continuï viva.
El CEM Besòs acollirà els partits del sènior masculí mentre que el femení competirà com a local, una temporada més, al poliesportiu de Bufalà.