El retorn de Pau Ribas

El retorn de Pau Ribas
Xavi Ballesteros / Ferran Vinaixa
21/07/2023 - 12:58

Badalona - Mentre molts jugadors estan de vacances n'hi ha algun que no n'ha pogut fer. És el cas de Pau Ribas que afronta ara el seu retorn a les pistes després de no poder jugar el tram final de lliga per culpa d'un greu esquinç de turmell al mes d'abril que el va deixar KO el que quedava de competició. Dimarts Ribas tornarà a jugar com a capità de la selecciócatalana en el Catalunya-Argentina, el partit del centenari de la Federació Catalana de Bàsquet que es farà a Manresa contra el combinat que lidera Facu Campazzo. Ribas ha volgut agrair a la Penya que li deixin participar en aquest partit després de recuperar-se de la lesió, ja que ha reconegut que li fa una especial il·lusió jugar amb la selecció catalana.

Ribas també està feliç per poder haver segellat la seva continuïtat tres temporades més amb el club de la seva vida i fer realitat així el somni d'haver tornat a la Penya per ajudar a fer-la créixer. Ell, que ja va viure l'experiència de ser jugador del Barça tot i ser de la Penya, també ha volgut donar suport a Joel Parra per la seva decisió de passar a defensar la samarreta blaugrana. Un fet que segons Ribas no el fa ser menys de la Penya.

parra semi eurocup
Joel Parra
busquets semi eurocup
Pep Busquets


D'altra banda, Pep Busquets ha continuat entrenant-se al Palau Olímpic amb el preparador físic Dani Moreno per estar a punt per al repte que li arribarà el curs vinent: sense Joel Parra ser l'aler titular.