El Seagull acaba l'any amb una victòria de prestigi

Ramon Duran
11/12/2023 - 12:03

Igualada -
El Seagull va donar un cop de puny sobre la taula i va reafirmar la dinàmica positiva per la qual està passant, amb un triomf de prestigi al camp de l'Igualada per 1 a 3. Les gavines remunten definitivament el vol i ja sumen 10 punts de 12 possibles.

Un gran Seagull va passar per l'Estadi de Les Comes 2 d'igualada. Les badalonines van saber patir quan tocava i van saber assegurar un partit que no va ser fàcil. Abans del descans, les jugadores que dirigeix Pol Fernández es van avançar en el marcador mitjançat Aina Sararols. Però un minut després, l'Igualada va tornar a situar les taules en el partit amb l'empat a 1 gol. A la segona part Sararols va tornar a avançar a les gavines i ben entrat el segon període la capitana Alba Gordo va acabar de certificar el triomf.

D'aquesta manera el Seagull posa punt final el 2023 a la zona mitjana de la classificació amb 19 punts i amb l'esperança de continuar mirant cap amunt en el nou any.