El Seagull celebra la Gala Gavina d'Or

El Seagull celebra la Gala Gavina d'Or
Ramon Duran
16/06/2023 - 14:56

Badalona - El Teatre Zorrilla va acollir la Gala Gavina d'Or del Club Esportiu Seagull, una acte de reconeixement als diferents equips del club que a més va coincidir amb els 30 anys d'història de l'entitat.
A l'acte, on es va repassar una mica la història del club durant aquestes tres dècades, hi va haver moments molt emotius. Un dels fundadors i principal artífex que el Seagull hagi aconseguit fites molt altes durant molts anys, Ricard Carneado, va anunciar que a partir d'ara, el club ha entrat en una altra dimensió, i que és el moment per la seva part de fer un pas al costat, sense arribar a desvincular-se del tot.

WhatsApp Image 2023-06-16 at 14.42.30

També es va fer un reconeixement a les jugadores més regulars d'aquesta darrera temporada, en totes les categories, així com al primer equip federat del Seagull de l'any 1998. Per damunt de tot va destacar l'homenatge que se li va fer a la capitana del primer equip, Alba Gordo, que aquesta campanya va complir 700 partits amb el conjunt badaloní, i que acumula 22 temporades seguides al club. L'entitat li va atorgar la medalla d'or i brillants, el màxim guardó que es pot donar.

WhatsApp Image 2023-06-16 at 14.42.43

Ara, després de l'acord amb la Women's Soccer School de Barcelona, el Seagull fa un punt i a part en la seva història, per mirar de fer un pas endavant i lluitar en el futur per mirar de pujar a primera divisió.