El Seagull celebra la IV edició del Torneig Ciutat Badalona

El Seagull celebra la IV edició del Torneig Ciutat Badalona
Mònica Martín
15/06/2024 - 15:44

Badalona - 18 equips participen en el Torneig Ciutat Badalona que organitza el Seagull en la seva quarta edició. Equips de tot Catalunya s'han desplaçat en l'edició amb més participació fins al Camp Municipal de Montigalà. El torneig s'ha dividit en les categories d'infantil, aleví i benjamí. Recordem que aquest és el quart any que celebren aquest torneig que ja s'està consolidant en el món del futbol com a referent per tots els equips catalans.

Les més menudes han pogut gaudir d'un torneig on el futbol femení s'ha tornar a posicionar com a referent a la ciutat. El Benjamí B s'ha coronat com a campiones mentre que el Benjamí A ha acabat en sisena posició i l'Aleví sotscampiones darrera l'UE Castellar.

IV TORNEIG CIUTAT BADALONA

Malauradament, l'equip encara no pot gaudir de les seves instal·lacions per complet. Han trobat a faltar una millora de la infraestructura durant la temporada i reclamen una major inversió de l'ens municipal. La falta d'espais ha obligat al Seagull a penjar el cartell de complet per la temporada vinent i no podrà assolir totes les inscripcions que arriben per un esport que només fa que créixer.