El Seagull manté la línia positiva a la lliga

Ramon Duran
19/03/2024 - 11:03

Badalona - L'empat a 1 al camp del Vic Riuprimer, segones classificades, va confirmar que el Seagull continua en una bona dinàmica de joc i de resultats. La reacció del conjunt badaloní a la segona part del partit, quan perdia per 1 a 0, s'ha de qualificar d'excel·lent.

El més complicat de tot i que va demostrar el caràcter del conjunt badaloní, va ser que després d'una primera part discreta, en la qual les jugadores del Vic es van mostrar superiores amb diverses possibilitats per inaugurar el marcador, va ser la reacció del segon temps. Al descans, amb el marcador en contra per 1 a 0, hi va haver diverses modificacions sobre el terreny de joc , que van provocar un efecte positiu. Les gavines van passar a controlar el segon període, dominant la situació, aconseguint el gol de la igualada, però amb la sensació que encara haguessin pogut assolir un resultat en forma de victòria.

D'aquesta forma el Seagull es manté invicte a la segona volta i en els darrers 5 partits ja acumula 4 victòries i un empat.