El Seagull obre una nova etapa a les mans de Pol Fernández, el nou tècnic de l'equip

El Seagull obre una nova etapa a les mans de Pol Fernández, el nou tècnic de l'equip
Paula Reverter Pastor
04/08/2023 - 13:43

Badalona - Les gavines han començat els entrenaments aquesta setmana i també el primer contacte amb el seu nou entrenador, Pol Fernández. Provinent del Santa Susana on va aconseguir l'ascens a preferent tant del primer equip femení com del Juvenil A, i ara s'encarregarà del Seagull on arriba deixant les expectatives molt altes. Amb alguns objectius a curt termini, i d'altres de cara al final de la temporada:

'Tornar a la rutina una miqueta de totes les jugadores, per nosaltres també com a cos tècnic que agafin una miqueta el nivell físic i tècnic les sensacions i que poc ens puguem apropar a la jornada 1 amb les millors condicions que és el que volem.' 'La idea principal és canviar una miqueta el mètode de treball de les jugadores, inculcar-los-hi el que nosaltres venim a proposar i crec que la feina diària ens portarà a l'objectiu final que tant de bo sigui el que volem: l'ascens. Però al final el futbol té aquesta part d'incògnita que és el que el fa més divertit', així ens ho explica Pol Ferández.

És per això que les badalonines ja estan mans a l'obra amb una il·lusió renovada i amb moltes ganes de continuar creixent.