El Seagull vol seguir en dinàmica ascendent

El Seagull vol seguir en dinàmica ascendent
Ramon Duran
30/11/2023 - 11:14

Badalona - El darrer punt sumat al camp del Vila·real va confirmar la dinàmica positiva del Seagull en els darrers dos partits. Després de sis jornades de patiment, on es van encadenar 4 empats i dues derrotes, la situació s'ha suavitzat i ara només pensen en positiu.

Els últims resultats, amb victòria a casa contra el Son Sardina i l'empat al camp del Vila·real B, fan indicar que la situació de les gavines ha canviat tant en el sentit del joc com en l'àmbit psicològic, i ara cal pensar només a remuntar posicions a la taula classificatòria. Això sí, caldrà anar de mica en mica, ja que qualsevol rival de la lliga és capaç de competir al cent per cent i posar les coses molt complicades. Consolidar el patró de joc que vol el tècnic Pol Fernández i aconseguir el màxim rendiment de totes les jugadores, catapultaran al conjunt badaloní a les posicions que vol a la classificació.
El Seagull intentarà allargar la ratxa positiva aquest diumenge amb una victòria contra l'equip aragonès del Valdefierro. Serà a les 12 a l'Estadi Municipal.