Una vintena de manifestants reclamen la coeducació com a eina per combatre els assetjadors a les aules

Una vintena de manifestants reclamen la coeducació com a eina per combatre els assetjadors a les aules
Berta Soler Mercader
21/03/2024 - 19:39

Badalona - Una vintena de persones s'han concentrat aquest dijous davant la plaça de la Vila per mostrar el seu rebuig contra el presumpte cas d'assetjament sexual a alumnes per part d'un professor en un institut de la ciutat. Recordem que els fets es destapaven a principis de setmana i que, segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, set estudiants del centre han presentat una denúncia conjunta contra el professor, a qui acusen d'haver-les assetjat a través de les xarxes socials.

WhatsApp Image 2024-03-21 at 18.29.37

Durant l'acte membres del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans i el Casal Antoni Sala i Pont han llegit un manifest, en el que asseguren que les aules no són espais segurs i reclamen construir aules feministes a través de la coeducació.

El cas l'investiga el jutjat d'instrucció número 2 de Badalona. El professor denunciat ja ha declarat i es troba en llibertat provisional. De fet, té una ordre d'allunyament del centre educatiu i també de quatre de les alumnes afectades i, de moment, no pot exercir la docència. La Comissió 8-M de Badalona també ha mostrat el seu rebuig en una publicació a les xarxes socials.

WhatsApp Image 2024-03-21 at 19.32.46