El socialista Rubén Guijarro renuncia a l'acta de regidor

El socialista Rubén Guijarro renuncia a l'acta de regidor
Sara Nicolás / David González
14/09/2023 - 10:57

Badalona - L'exalcalde Rubén Guijarro ha renunciat oficialment al seu actual càrrec com a regidor socialista al consistori badaloní. El socialista ja ha fet arribar la seva renúncia a l'Ajuntament de Badalona, de la qual es donarà coneixement en el proper ple, una sessió extraordinària prevista pel pròxim dilluns a la tarda.

Guijarro, que es va acomiadar del consistori el passat mes de juliol, va anunciar una setmana després de les eleccions municipals que només assumiria l'acta de regidor temporalment. L'octubre era la data que el socialista havia fixat com a límit, però finalment va presentar la seva renúncia a finals d'agost. Ja al juny, la comissió executiva del Partit dels Socialistes de Catalunya el va nomenar gerent, administrador i responsable econòmic financer del partit.

Recordem que també el passat mes de juny es va anunciar que Fernando Carrera substituiria l'exalcalde Rubén Guijarro al capdavant de l'agrupació local del PSC. Carrera es va incorporar a les llistes dels socialistes de Badalona aquesta campanya com a número 3.