El Sopar de Blanc recapta uns 4.000 euros per a la investigació i tractament del càncer

El Sopar de Blanc recapta uns 4.000 euros per a la investigació i tractament del càncer
Judit Larios
16/06/2024 - 20:41

Badalona - Unes 150 persones s'han reunit aquest dissabte en el Sopar de Blanc de la Fundació Badalona Contra el Càncer per aportar el seu gra de sorra en la lluita contra la malaltia. Des de l'organització lamenten que la incertesa meteorològica ha repercutit en l'assistència, que ha estat lleugerament inferior a la de l'any passat.

Els comensals del sopar es van vestir de blanc per una cita ja consolidada a la ciutat. Celebrat al Club Nàutic Bétulo, com ja és habitual, la vetllada benèfica ha comptat amb la col·laboració desinteressada de diversos restaurants i establiments badalonins. A diferència d'altres anys, la Fundació esperarà a fer el recompte dels diners recaptats abans de decidir en què s'invertiran. Enguany, es preveu aconseguir uns 4.000 euros, que aniran destinats a l'Institut Català d'Oncologia a Badalona.

El compromís de la Fundació amb la investigació del càncer vol contribuir a augmentar la supervivència de la malaltia. Conscients que l'erradicació del càncer és una fita encara molt llunyana, confien que les seves donacions ajudin a fer troballes i desenvolupar nous tractaments que permetin conviure amb la malaltia.