El Teatre d'El Círcol representarà 'Penombres', Premi Teatre Breu Inicia't 2008

El Teatre d'El Círcol representarà 'Penombres', Premi Teatre Breu Inicia't 2008
Laia Martínez
25/09/2023 - 18:32

Badalona - En menys d'un mes, el Teatre d'El Círcol estrenarà l'obra 'Penombres', de l'escriptor osonenc Joan Roca, per la qual va guanyar el Premi de Teatre Breu Andreu Solsona Inicia't, l'any 2008. 15 anys després, es representarà a Badalona per la Dramàtica del Círcol. Una obra que posa sobre la taula temes universals com l'ètica, la moral i el debat entre el bé i el mal.

Només estarà dos dies: el 21 i el 22 d'octubre

Ens hem endinsat a un dels assajos d'aquesta obra dramàtica que ens presenta tres dones que són a presó. Arriben per motius ben diferents, cadascuna ha comès un delicte, però totes tres comparteixen la mateixa situació: han perdut la seva llibertat.

Júlia Florences interpretant el personatge de la Vicky

Aquesta és la Vicky, interpretada per l'actriu Júlia Florences. Dona amb caràcter i que està convençuda que no mereix estar aquí. Un personatge que ha estat tot un repte:

Un dels suports de la Vicky és la Sally, interpretada per l'actriu Mireia Torné. La Vicky arriba més tard i ve d'un panorama desolador i dramàtic. El que més li ha costat a la Mireia és sortir de la comèdia i interpretar un personatge que viu una situació tan dura.

Juntament amb l'Elsa, interpretada per l'actriu Judit Sabater, reflexionen sobre com han acabat aquí, com és la justícia i dels seus problemes que són similars.

Aquesta obra fa més de 6 mesos que l'estan treballant. Expliquen que no és una obra de moviments, ràpida. En aquest últim tram d'assajos caldrà que les paraules del guió respirin.

TEXT PENOMBRES

La Maria Teresa Ustrell fa temps que tenia ganes d'afrontar el repte de portar al Círcol 'Penombres'.

Les tres presoneres pujaran dalt de l'escenari i ens explicaran la seva història els propers 21 i 22 d'octubre. Les entrades ja estan a la venda.

📺 Notícia TV:

Badalona Notícies