El Teatre Zorrilla s'omplirà durant els matins d'aquesta setmana amb el Filmets per les escoles

El Teatre Zorrilla s'omplirà durant els matins d'aquesta setmana amb el Filmets per les escoles
Sara Nicolás
24/10/2023 - 13:42

Badalona - Abordar, a través de curtmetratges, temes com les pèrdues, l'assetjament o l'amistat és l'objectiu principal de les sessions que el Festival FILMETS dedica a l'alumnat de primària i secundària. Durant els matins d'aquesta setmana el Teatre Zorrilla omplirà les seves butaques amb els escolars de Badalona.

Des dels centres educatius asseguren que es tracta d'una oportunitat d'apropar el cinema a l'alumnat. A través dels curts que el festival projecta a les sessions, els professors treballen a l'aula posteriorment les emocions i els sentiments que s'han transmès a la pantalla.

FILMETS PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA (2)

Pels alumnes de 3r de primària s'ha organitzat la sessió «Diem Adéu» amb quatre curtmetratges que els permeten aprendre a gestionar les emocions que generen les pèrdues. Els més grans, de 4t d'ESO, gaudeixen de cinc filmets a través dels quals treballen el valor de l'amistat i altres temes com l'assetjament i el desig sexual.

Més de 4.000 alumnes dels centres educatius badalonins passaran durant aquesta setmana pel Teatre Zorrilla, que cada dia organitza una sessió pel 3r de primària i una altra per 4t d'ESO.