El Tennis Club Badalona fa història i puja a la 2a categoria nacional de pàdel

Albert Guerra
12/06/2024 - 13:55

Tennis Club Badalona - El Tennis Club Badalona ha fet història i ha aconseguit l'ascens a la segona Divisió de pàdel en categoria masculina absoluta. El conjunt badaloní ha viscut un cap de setmana d'ensomni a Mèrida que els ha disparat amb un ascens després de tombar en la final la Societat Esportiva Punt Groc per 3 a 2

El Tennis Badalona tindrà la temporada que ve l'equip masculí a 2a. Ho farà després de guanyar ña fase final del Campionat d'Espanya per Equips de 3ª Categoria Absoluta celebrada a Mèrida. Una fase final que comptava amb molt nivell, ja que també la disputaven jugadors com godo diaz, javi rico o alvaro cepero que estan actualment al premier padel. No va ser problema pel Tennis Badalona, liderat per un jugador de tota la vida i capità com és Xavi Marot que ha portat una copa més a la vitrina del club.

Part de l'èxit dels nois és gràcies al suport incondicional dels 25 membres del club que van anar fins a Mèrida incloses les noies. L'equip femení també va competir i va arribar als quarts de final, on van perdre contra el Club Padel Indoor Alcala per un ajustat 3-2.

Amb l'ascens el Club posa la cirereta a una temporada històrica en el pàdel i també en el tennis amb la celebració de l'Audax ITF Open