El Tennis Club Badalona, sense notícies de les restriccions per sequera que han d'arribar al gener

El Tennis Club Badalona, sense notícies de les restriccions per sequera que han d'arribar al gener
Sara Nicolás
21/12/2023 - 15:50

Badalona - Incertesa al Tennis Club Badalona, una de les instal·lacions afectades per les noves restriccions per sequera que entraran en vigor al gener. Des del club asseguren que encara no han rebut cap indicació per part de la Generalitat. Tot i això, expliquen que ja han començat a prendre mesures pròpies per estalviar aigua.

WhatsApp Image 2023-12-21 at 15.40

Si no plou en el que resta d'any, es preveu que els embassaments baixin per sota del 16% de capacitat. Una situació molt greu que provocarà restriccions com la limitació de 200 litres d'aigua per dia i persona. El Tennis Club Badalona serà un dels centres esportius que haurà de tancar les dutxes dels vestidors perquè compten amb piscina i àrees de reg. Una situació que entenen tenint en compte l'actual sequera, però per la qual no han rebut cap indicació. Per aquest motiu, s'han plantejat algunes mesures després de cancel·lar-se la reunió que havien de mantenir amb la Secretària d'Esport.

  • Oriol Carreras és el gerent del Club Tennis Badalona:

Entre els usuaris i socis del Tennis Club Badalona hi ha diversitat d'opinions pel que fa a la mesura de tancar les dutxes.

La gerència de les instal·lacions no preveu una davallada del nombre de socis provocada per les restriccions de sequera. Recorden que són mesures que ja es van dur a terme durant la pandèmia de la Covid i que els usuaris van assumir sense problemes. D'altra banda, no es plantegen reduir les quotes als socis, perquè, asseguren, tenen uns costos als quals han de continuar fent front.