Els infants del Centre Sant Jaume donen la benvinguda a Nadal fent cagar el Tió

Els infants del Centre Sant Jaume donen la benvinguda a Nadal fent cagar el Tió
Sara Nicolás / Àlex López
21/12/2023 - 08:55

Badalona - Una quarantena de famílies han fet cagar el Tió aquest dimecres durant la Festa de Nadal organitzada al Centre Sant Jaume. Un acte de cloenda al primer trimestre d'aquest Espai Familiar, on han compartit un esmorzar i s'han repartit alguns presents entre les famílies.

En total són més de 50 els infants que s'apropen setmanalment al Centre Sant Jaume per gaudir d'un espai de lleure amb altres nens. Entre les mares també es crea un vincle i, acompanyades d'una treballadora social i una educadora infantil, tracten temes de criança o aborden problemes del dia a dia.

FESTA NADAL CENTRE SANT JAUME (3)

Es tracta de famílies que, majoritàriament, són vulnerables i provenen dels barris de Gorg, Sant Roc i la Salut. Durant la Festa de Nadal, les monitores han preparat cistelles amb productes nadalencs per les famílies i el Tió del Centre Sant Jaume ha repartit regals entre els infants. Una tradició catalana que les monitores han volgut apropar als nens.

FESTA NADAL CENTRE SANT JAUME (2)

El pròxim 8 de gener, un cop finalitzin les festes nadalenques, els infants de 0 a 3 anys que participen en el projecte tornaran al Centre Sant Jaume, on un cop per setmana podran tornar a jugar amb altres nens durant dues hores al matí.