El Torneig d'Històrics arrenca el 31 de juliol

El Torneig d'Històrics arrenca el 31 de juliol
Ramon Duran
06/07/2023 - 14:59

Badalona - La trenta-setena edició del Torneig d'Històrics del futbol català, donarà el tret de sortida el pròxim dilluns 31 de juliol. Ahir es va celebrar el sorteig d'aquesta nova edició, on participaran sis equips de la segona federació, tres de la tercera, un de la nova lliga elit, i dos més la primera catalana.
El Club Futbol Badalona, ha quedat enquadrat en el grup 4 conjuntament amb l'Europa i el Martinenc, i per tant disputarà els partits el dijous 3 d'agost.
El format de competició, serà l'habitual, és a dir de dilluns a dijous, es jugarà la fase de grups, amb dos partits de 45 minuts, divendres hi haurà jornada de descans, mentre que dissabte es disputaran les dues semifinals, dels campions de cada grup. Diumenge dia 6 a partir de les 7 de la tarda es jugarà la gran final. Enguany, el Torneig d'Històrics es disputarà al camp de l'Europa, el Nou Sardenya, ja que l'estadi del Guinardó on juga el Martinenc, es troba en obres. Cal recordar que el Badalona ha estat guanyador en 7 ocasions d'aquest clàssic de l'estiu.