El voltant de la plaça President Tarradellas acollirà un grapat d'activitats per a les famílies de Badalona

El voltant de la plaça President Tarradellas acollirà un grapat d'activitats per a les famílies de Badalona
Natalia Caro / Laia Martínez
20/12/2023 - 16:59

Badalona - A partir d'aquest dijous es dona el tret de sortida a les activitats infantils i familiars al voltant de l'arbre de Nadal de la plaça President Tarradellas. N'hi haurà també durant el 22, 23, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, entre les 17:30 h i les 20:30 h.

Taller de boles de nadal
Font: Ajuntament de Badalona

🎄 Programa:

  • JugaCirc: Els participants s'endinsaran al món del circ. Trobaran 6 taulells amb tota mena d'estris i jocs d'habilitat per practicar la destresa i l'equilibri. Seran els dies 21, 23 i 30 de desembre.
  • JuganTots: La tradició estarà servida amb 20 jocs gegants de fusta destinada per a petits i grans. Tothom podrà començar a jugar tan bon punt arribin, sense haver d'esperar a les instruccions. Serà únicament dijous 28 de desembre.
  • Juguipop: Si el que volen és divertir-se en equip, o de forma individual, podran optar a jocs populars infantils i familiars on les habilitats de cadascú seran clau per guanyar al contrari. Els participants podran demostrar de què són capaços els dies 2 i 4 de gener.
  • Taller de boles de Nadal: Es podrà la imaginació amb la creació de boles de Nadal, fetes a partir d'una base de pòrex i tela amb motius ben nadalencs. Són unes versions similars a les boles Kimekoni, d'origen japonès. El taller es farà el 22 i 29 de desembre i 3 de gener de 17:30 h a 19:30 h.
  • Taller de mitjons de Nadal: També està programat aquest taller per als més menuts i per a les famílies on podran decorar al seu gust un mitjó de Nadal que es podrà penjar al seu arbre o a la xemeneia de les seves llars. Es podran dissenyar els dies 22 i 29 de desembre i 3 de gener de 19:30 h a 20:30 h.
  • Animació amb personatges infantils: Tots els dies que se celebrin activitats, les famílies estaran acompanyades d'un personatge infantil de Disney que interactuaran amb elles i fer-se fotos amb els petits. Els dies 21, 23, 28 i 30 de desembre i 2 i 4 de gener el personatge serà Mickey Mouse i els dies 22 i 29 de desembre i el 3 de gener serà la Minnie Mouse.
Mickey i Minnie Mouse de Nadal
Font: Ajuntament de Badalona

Des de l'Ajuntament assenyalen que s'ha escollit la plaça President Tarradellas perquè 'és una ubicació que s'ha convertit en un gran punt de projecció de Badalona i que esdevindrà una nova centralitat de la ciutat en molt poc temps'.