El vot per correu bat rècord a unes eleccions generals: dipositats gairebé el 94% dels vots

El vot per correu bat rècord a unes eleccions generals: dipositats gairebé el 94% dels vots
Sara Nicolás / Judit Larios
21/07/2023 - 14:54

Badalona - Aquest migdia ha finalitzat el termini per entregar el vot per correu i es bat el rècord de sol·licituds en unes eleccions generals amb gairebé el 94% dels vots demanats dipositats. A Badalona les sol·licituds de vot per correu també han crescut exponencialment aquestes eleccions, situant el nombre de votants a algunes oficines en més del doble respecte comicis anteriors.

VOT PER CORREU OFICINA SANT RAMON
Oficina de Correus del carrer Sant Ramon.

Aquest matí encara s'apropaven alguns votants a les oficines de Correus de Badalona per aprofitar la moratòria que la Junta Electoral Central aprovava ahir per votar per correu fins aquest migdia. Les últimes hores d'aquest compte enrere, però, s'han caracteritzat en general per una afluència baixa de sol·licitants de vot per correu. Amb tot, alguns votants han aprofitat aquestes hores de treva.

OFICINA CORREUS SANT RAMON
Els sol·licitants s'apropaven aquest matí a les oficines postals a dipositar els seus vots

Les oficines postals de la ciutat van acumular la major part dels votants durant el passat cap de setmana i principis d'aquesta. És el cas de l'oficina ubicada al carrer Sant Ramon, on entre dissabte i diumenge van atendre a més de 500 persones. Aquest augment de votants per correu, però, no s'ha traduït en xifres majors de vots abandonats a les oficines. A la del carrer del Doctor Robert, per exemple, aquest matí encara faltaven una seixantena de sol·licitants per recollir el seu vot, una xifra habitual a altres eleccions.