El XII Torneig de Veterans del Lloreda celebra la seva edició més local amb un triangular amb el Badalona i el Barça

El XII Torneig de Veterans del Lloreda celebra la seva edició més local amb un triangular amb el Badalona i el Barça
Sara Nicolás
08/06/2024 - 15:06

Lloreda, Badalona - El Club de Futbol Lloreda ha organitzat aquest dissabte l'edició més local del seu Torneig de Veterans per recaptar fons per a la investigació de l'ELA. Els convidats del 12è torneig, que també és un memorial per recordar en Pep Ribas i el Carlos Matallanas, han estat el CF. Badalona i el FC Barcelona.

El torneig que altres anys havia comptat amb la participació de dos equips de primera divisió, enguany ha convidat al Club de Futbol Badalona. Aquest torneig fa 12 anys que simbolitza pels veterans del club una festa de final de la temporada alhora que una forma de col·laborar amb la causa.

TORNEIG VETERANS LLOREDA (2)

I si els veterans del Barça tenen programat aquest torneig des de fa tres temporades, el Badalona celebrava ser convidat aquest any per primera vegada i poder col·laborar així amb la causa. L'entrada per gaudir d'aquest Torneig de Veterans al Camp municipal de Lloreda va tenir un cost de 3€ durant tot el matí. Una aportació que es destinarà a la Fundació Fundela, entitat que investiga la malaltia de l'ELA.

TORNEIG VETERANS LLOREDA (3)

Durant la jornada s'han pogut veure amb la samarreta del Barça jugadors mítics com ara Jofre Mateu, Miguel Ángel Lozano i Samuel Okunowo. També el badaloní Jordi Ferrón, que va arribar a debutar al primer equip del FC Barcelona en competició oficial. Els assistents al torneig han optat al sorteig de dues samarretes oficials del Barça, una signada per l'actual jugador del Barça Lamine Yamal i una altra pels jugadors de l'equip veterà.