El Yiyo porta 'Jubileo' al Teatre Margarida Xirgu en el Dia d'Andalusia

El Yiyo porta 'Jubileo' al Teatre Margarida Xirgu en el Dia d'Andalusia
Àlex Sisó
21/02/2024 - 19:33

Badalona - El bailaor badaloní Miguel Fernández, conegut internacionalment com El Yiyo, aterrarà diumenge al Teatre Margarida Xirgu amb 'Jubileo'. Ho farà coincidint amb la celebració del Dia d'Andalusia a la ciutat. L'entrada és gratuïta amb aforament limitat.

'Jubileo' és un espectacle de flamenc alegre i vital que convida el públic a afegir-se a la festa. Un show on el Yiyo mostra facetes inèdites que transformen l'espectacle en una revetlla familiar. Fa dos anys i mig que Jubileo gira per molts indrets d'Espanya i part l'estranger. Així i tot, el Yiyo assegura que conserva la il·lusió del dia de l'estrena i es mostra satisfet de poder representar per primer cop l'espectacle a la seva ciutat. Tot i que el badaloní ha fet incursions en el món de la moda i col·laboracions amb videoclips de cantants com Lola Índigo, ell no perd de vista la seva principal passió.

El Yiyo al BDN 360

'Jubileo' començarà diumenge a les 19 hores al Teatre Margarida Xirgu. Una hora abans, es farà l'acte institucional del Dia d'Andalusia a la plaça de la Vila.