Eli Paperboy Reed i Sam Outlaw enceten el Festival Blues i Ritmes

Eli Paperboy Reed i Sam Outlaw enceten el Festival Blues i Ritmes
Àlex Sisó
12/04/2024 - 21:34

Badalona - Un doble concert de música soul i country a càrrec dels nord-americans Eli Paper Boy Reed i Sam Outlaw ha donat el tret de sortida aquest divendres a una nova edició del Festival Blues i Ritmes de Badalona, que enguany celebra 35 anys. Després de la seva primera edició al Parc de Can Solei, el certamen es manté com un dels més consagrats de l'Estat.

24fe2224-06b1-415e-a3bf-cc921ee22363

Un concert que ha exhaurit les entrades i que ha omplert de ritme i festa el Teatre Margarida Xirgu durant tres intenses hores. A les 20 hores ha començat l'actuació d'Eli Paperboy Reed, el músic nord-americà ha presentat 'Hits and Misses', el vuitè disc dels seus prop de 20 anys de trajectòria. Conegut com 'El noi dels diaris', és un gran coneixedor de la música negra des dels temps en què el seu pare li punxava velles relíquies de soul i blues. Paperboy s'ha mostrat molt il·lusionat de poder actuar a Badalona.

Eli Paperboy Reed

Posteriorment ha estat el torn del californià Sam Outlaw, que ha estrenat nou disc, 'Terra Cotta'. Tot i que ha actuat poc a Catalunya, té una llarga trajectòria que l'ha consolidat com una de les figures més destacades del panorama country en l'àmbit internacional.

32c08699-191b-41a7-87f2-77e7d815c877

El plat fort, però, arriba aquest dissabte, amb un concert exclusiu del reputat músic nord-americà, guanyador de dos Grammy, Jim Lauderdale i Los Hermanos Cubero. Serà a les vuit del vespre al Teatre Zorrilla. El Blues i Ritmes continuarà el cap de setmana vinent al Margarida Xirgu, amb els ritmes mexicans de La Santa Cecília, dissabte a les 20 hores. El punt final el posarà diumenge, a les sis de la tarda, el concert familiar a càrrec de Vieux Farka Touré, que farà viatjar al públic fins a l'Àfrica. Les entrades es poden adquirir al web del Teatre Zorrilla.