Els alumnes de l'Institut Eugeni d'Ors es converteixen en professionals a sobre l'escenari del Zorrilla

Els alumnes de l'Institut Eugeni d'Ors es converteixen en professionals a sobre l'escenari del Zorrilla
Sara Nicolás
17/05/2023 - 16:52

Badalona - «Likes», de l'autor Roc Esquius, ha estat l'obra teatral que els alumnes del Grau Superior en Tècniques d'Actuació Teatral de l'Institut Eugeni d'Ors han escollit per representar a la seva Mostra Final de Cicle. Es tracta de la primera promoció que es gradua amb aquesta titulació, que només s'ofereix en l'àmbit públic a dos centres del Barcelonès.

Quatre amics, un coworking, el fracàs laboral i l'obsessió per les xarxes són els ingredients que han pujat a l'escenari del Teatre Zorrilla els estudiants de Tècniques d'Actuació Teatral. Una addicció a internet que començarà amb una publicació que acumula força interaccions als seus perfils. És el cas de la Lucia Galindo, qui s'endinsa en la pell d'una dissenyadora gràfica que anirà perdent el cap pels likes.

TEATRE EUGENI D'ORS

L'alumnat del cicle ha dedicat el darrer trimestre íntegrament a preparar l'obra teatral. I és que aquest espectacle no és només la seva Mostra Final de Cicle, sinó també la seva primera oportunitat professional.

L'espectacle ha comptat amb la participació dels alumnes del batxillerat artístic del mateix centre educatiu. Les butaques del Zorrilla les ha omplert l'Institut Enric Borràs, amb qui han col·laborat pel que fa a la caracterització dels personatges.