Els Badalona Dracs continuen invictes a la Lliga Nacional de Futbol Americà

Els Badalona Dracs continuen invictes a la Lliga Nacional de Futbol Americà
Paula Reverter Pastor
13/02/2024 - 07:34

Badalona - Els Badalona Dracs guanyen 54 a 9 davant els Mallorca Voltors i continuen invictes a la Lliga Nacional de Futbol Americà amb tres victòries.

El partit va començar amb un gol de camp de Jonathan Chele (0-3) a favor dels Voltors, però els Dracs van agafar ràpidament les rendes del partit i van anotar el primer touchdown per Ivan Caballero amb extrapoint de Sergi Güibas (7-3). A continuació, també dels Dracs, va anotar Ravon Bonner, amb extrapoint de Güibas, deixant el marcador 14 a 3.

A l'inici del segon quart els mallorquins no es van rendir i van tornar a anotar un touchdown per Calum Davidson (14 a 9).

D'altra banda, l'atac dels Dracs va aconseguir anotar un touchdown per Alpha Jalloh (20-9) i el segon per Ravon Bonner, amb un extrapoint de Sergi Güibas, deixant el marcador 27 a 9 a la mitja part.

En tornar dels vestidors, els Dracs van regnar el partit sense deixar anotar cap punt a l'equip visitant. Dos touchdowns d'Eric Ladero, un més per Ravon Bonner i el darrer pel mexicà nouvingut Marco Duran, que va poder debutar en el partit d'ahir, van deixar el marcador 54 a 9, quedant-se amb la victòria a Travessera de Montigalà.