Els Barcelona Dragons debuten a la lliga europea

Els Barcelona Dragons debuten a la lliga europea
Ferran Vinaixa
24/05/2024 - 01:44

Badalona - La principal lliga europea de futbol americà, l'European Football League (EFL) engega motors aquest cap de setmana amb novetats com que els Barcelona Dragons, l'única franquícia catalana, jugarà enguany els seus partits com a locals a Badalona, o amb l'aparició d'un nou competidor estatal com són els Bravos de Madrid.

entrenodragons
Foto: esports_bdncom

Els nous Barcelona Dragons no només jugaran els seus partits a l'Estadi Municipal, sinó que ja fa unes setmanes que s'entrenen al camp de la Travessera de Montigalà. Entre els jugadors n'hi ha procedents dels Badalona Dracs, com per exemple els germans Jordi o César Brugnani, Dani Franco o Álex Posito. En l'staff tècnic hi ha l'exjugador i extècnic de Dracs, Xavi Gonzálo, o fins i tot entre els fisioterpeutes Marc Piña. Tots ells, com la resta dels seus companys, confien a poder tornar a portar als Dragons a un play-off de la lliga europea, una fita de la qual es van quedar fora la temporada passada.

Enrenament Barcelona Dragons

Álex Posito, jugador BCN Dragons

El debut a la lliga serà aquest dissabte a Suïssa, contra l'Helvetic Guards, i la setmana que ve, la segona jornada, també serà a domicili, al camp dels nouvinguts Madrid Bravos. No serà fins al 8 de juny quan es produeixi el debut del Dragons a la seva nova casa, a Badalona. Serà rebent els Tirol Riders, un dels candidats al títol.

defensedragons
Foto: esports_bdncom

Mentrestant, per anar fent boca, el camp de la Travessera de Montigalà acollirà aquest dissabte (18.30h) una semifinal de la Copa Catalana júnior que enfrontarà els Badalona Dracs, dirigits per Nordi Ben Moussa, als Pioners de l'Hospitalet.

Entrenaments Dracs júnior

Nordi Ben Moussa, tècnic Badalona Dracs

Tot un duel entre dos eterns rivals que busquen un lloc per la final catalana de la categoria júnior.