Els Barcelona Dragons sumen la primera victòria a Badalona (14-12)

Albert Guerra
15/06/2024 - 22:58

Estadi Municipal - Els Barcelona Dragons es refan de la derrota de la setmana passada a l'Estadi amb una victòria contra els Helvetic Mercenaries. Ha arribat, això sí, amb suspens i amb un marcador ajustat de 14 a 12 i amb uns Mercenaries que han tingut el Field Goal per posar-se per davant a falta d'un minut.

El triomf és balsàmic pels Dragons. Els permet agafar aire i sobretot recuperar les sensacions perdudes en la derrota sense opcions de la setmana passada contra Tirol. Contra els Mercenaries s'han imposat les defenses, i al descans el marcador era de 14 a 6 amb un touchdown anotat pels locals a tot just dos segons d'acabar el segon quart. No s'ha mogut d'allà el marcador pels Dragons, que a la segona part han concedit 6 punts a mans dels visitants sense anotar-ne cap. Final amb patiment però feliç després d'un partit en el qual es van imposar les defenses.

Els Dragons queden ara amb un balanç de dues victòries i dues derrotes i aquesta setmana tornaran a jugar a casa contra els Milano Seamen.

Darrera jugada amb la defensa que ha donat la victòria als Dragons / Albert Guerra