Els Black Demons tornen a allunyar als Badalona Dracs del títol del lliga

Els Black Demons tornen a allunyar als Badalona Dracs del títol del lliga
Mònica Martín
20/04/2024 - 21:51

Badalona - La semifinal pel títol de lliga s'ha tenyit de negre amb la victòria dels Black Demons de Madrid que s'han imposat per 15 a 23 als Badalona Dracs. La Travessera de Montigalà acollia la semifinal pel títol de lliga i els Dracs buscaven prendre's la revenja de la Copa d'Espanya, quan ja van perdrecontre els Black Demons la final precisament a Badalona, en aquella ocasió però a l'Estadi Municipal de la ciutat.

Amb tres touchdowns els de les Rozas n'han tingut prou per ser finalistes de la Lliga Nacional de Futbol Americà. Els madrinlenys s'han avançat en el marcador amb el touchdown de Daniel Romero (0-7). Els Dracs han reaccionat de seguida amb un touchdown de Ra'Von Bonner que ha suposat l'empat en el partit (7-7). Però els Black Demons, amb un atent Jorge García Valcárcel, han tornat a anotar un touchdown i, més tard, han aconseguit un safety que els ha permès ampliar el marcadormarxant al descans amb un 7 a 16.

WhatsApp Image 2024-04-20 at 21.50.50
Foto: Mònica Martín

Els de Badalona tenien l'oportunitat de remuntar després de la mitja part i poder endur-se la victòria, però el quarterback Theo Landers ha conectat un darrer touchdown que ha sentenciat pràcticament el partit amb 7 a 23. Finalment, Èric Ladero ha pogut ajustar el marcador anotant l'últim touchdown del partit que ha deixat el resultat final en 15 a 23.

Els Badalona Dracs es queden per tant sense final de l'Spanish Bowl per tercer any consecutiu. Una gerra d'aigua freda per un equip que fins a la semifinal havia guanyat els 8 partit de lliga disputats.

Foto portada: FEFA