Els candidats fan una crida al vot

Els candidats fan una crida al vot
M. Martínez, S. Soldado, R. Moreno, J. Ribàs, J. Larios, M. López, D. González
28/05/2023 - 13:10

Badalona - L'alcaldable de Junts, David Torrents, ha estat el primer a votar, a l'escola Jungfrau. Torrents ha dit que cal deixar enrere la inestabilitat política i que hi ha molts electors decebuts, entre els quals d'independentistes. Espera una alta participació, tot i que no es donin les circumstàncies de fa quatre anys. Torrents ha animat a votar tothom convençut que, a Badalona, 'cada vot compta'.

JUNTS

L'alcaldable per Esquerra Republicana, Àlex Montornès, anima a la ciutadania a anar a votar per decidir el futur de Badalona durant la pròxima dècada. El republicà ha votat al Centre Cívic de Dalt de la Vila acompanyat d'alguns membres de la seva candidatura. Afirma que la ciutat no pot continuar així, ja que, assegura, ha perdut moltes oportunitats durant els darrers 10 anys. El republicà espera que al final del dia les urnes donin un govern fort per a la ciutat.

ERC

La candidata de Badalona En Comú Podem a l'alcaldia, Aïda Llauradó, fa una crida a la participació en unes eleccions, diu, històriques per decidir el futur de Badalona. Encoratja als badalonins, tant convençuts com desmotivats, a exercir el seu dret a vot en uns comicis on 'ens hi juguem molt'. Segons Llauradó, cal un canvi de lideratge al capdavant d'un govern progressista. L'ecologista ha votat a l'escola Minguella acompanyada de la seva família poc després de les 10 del matí.

COMUNS

L'alcaldable Rubén Guijarro, candidat del PSC, ha fet una crida als badalonins per aconseguir una participació alta en aquestes eleccions locals. A dos quarts d'onze del matí i des de l'escola Margarida Xirgu, on ha votat acompanyat del número 3 de la seva llista, Fernando Carrera, Guijarro ha agraït l'esforç de tots els apoderats i membres de mesa, i ha animat als veïns a escollir, diu, candidatures que representin 'la Badalona en positiu'.

PSC

L'alcaldable per Guanyem Badalona, Dolors Sabater, també ha reivindicat la importància d'acudir a la cita electoral aquest 28M perquè, diu, el que es decideixi avui a les urnes afectarà el present i el futur de la ciutat. Per això, ha demanat superar el desànim i ha fet una crida a votar. Sabater també ha reiterat la necessitat d'arribar un acord amb la resta de forces d'esquerres. La candidata de Guanyem Badalona ha votat a les 11 del matí a l'escola Lola Anglada, a Canyadó, acompanyada d'altres membres de la llista.

GUANYEM

Xavier Garcia Albiol ha estat l'últim dels candidats amb representació a l'Ajuntament de Badalona que ha anat a votar. Ho ha fet a les 12 a l'escola Lola Anglada, acompanyat de la seva parella, on ha animat a la ciutadania que vagi a votar. El candidat del PP es mostra il·lusionat i optimista per aconseguir la majoria absoluta que li permeti governar a la ciutat. Albiol recorda que a Badalona només hi ha hagut majoria absoluta del 91 al 95, i reconeix que no serà fàcil.

PP