Els Chicago Bears visiten Badalona

Els Chicago Bears visiten Badalona
Montse López / Ferran Vinaixa
01/02/2024 - 18:39

Badalona - Més de 300 alumnes d'escoles de Badalona han participat aquest dijous en un entrenament de futbol flag organitzat pels Chicago Bears. Aquest equip de futbol americà visitarà 4 ciutats espanyoles per promoure els valors de l'esport i els hàbits saludables.

bears7
Foto: Ferran Vinaixa

El futbol flag és el futbol americà sense contacte i durant tot el matí, els alumnes han après part de la seva tècnica. Ho han fet de la mà de Roberto Garza, que ha jugat amb els Bears durant 10 temporades a la NFL, la lliga de futbol americà als Estats Units, o també amb Gustavo Silva, director de futbol juvenil de la franquícia de Chicago.
Els nens han après a atacar i a defensar a través del clínic dels Mini Monsters, un entrenament gratuït i voluntari en el qual els han distribuïts en grups i han fet diversos exercicis per treballar aspectes com la recepció de la pilota, el placatge o el dribbling.

bears5
Foto: Ferran Vinaixa

L'entrenament s'ha fet al camp de la Travessera de Montigalà, amb la col·laboració dels Badalona Dracs que tenen equips de futbol flag en categories de formació. Divendres 2 de febrer el Bears repetiran el clínic a L'Hospitalet amb els Pioners, dilluns 5 de febrer srà el torn de València amb els Firebats, i el tour acabarà el 8 i 9 de febrer a Madrid amb els Osos Rivas i els Bravos Madrid.