Els comerciants d'arreu de Badalona tancaran la temporada d'estiu a la Fira del Comerç Fora Estocs

Els comerciants d'arreu de Badalona tancaran la temporada d'estiu a la Fira del Comerç Fora Estocs
Sara Nicolás / Mar Martínez
05/09/2023 - 15:44

Badalona - Una trentena de botigues d'arreu de Badalona ompliran amb els seus productes la plaça Pompeu Fabra el pròxim cap de setmana del 22 de setembre. Les associacions de comerciants de la ciutat s'organitzen per celebrar la quarta edició de la Fira de Comerç «Fora Estocs».

Una fira per tancar oficialment la temporada d'estiu i treure als carrers els últims productes de temporada. Sabateries, botigues de moda, gastronomia i lleure muntaran parades i conviuran durant un cap de setmana sencer, recuperant, després dels anys de pandèmia, la Fira del Comerç. En Cinto Gubern, president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Badalona, assegura que 'es fa per fer ciutat i presentar els comerços dels barris al Centre'. Des de l'Associació de Comerciants del Passeig de La Salut, la vicepresidenta, la Maria Dolors Rodríguez, manifesta que la Fira del Comerç 'permet que tots els comerços de Badalona estiguem representats en un mateix espai.'

El comerç està passant per un moment difícil, sobretot als barris, i necessitem que tot el que se'ns ha promès sigui veritat

Es tracta, segons Rosa Bertran, regidora de l'Àmbit de Comerç, d'una oportunitat per donar impuls al comerç de proximitat de tota la ciutat.

Al comerç de proximitat cal ajudar-lo, i aquesta feina no és només de parlar-la, sinó de fer-la. Hem de tenir present que el comerç de ciutat l'hem de cuidar entre tots.

A més, una de les novetats d'enguany és la creació de l'Associació de Comerciants de Lloreda, que participarà per primer cop a la Fira del Comerç dels pròxims dies 22, 23 i 24 de setembre. Una data que des del consistori asseguren és molt encertada, ja que, coincidint amb la celebració de la Mercè, pot atraure els barcelonins a visitar Badalona en cerca de botigues obertes.