Els concerts de Mojinos Escozíos i Camela del Festival de Música Gran Sol s'ajornen al 29 i 30 de juliol

Els concerts de Mojinos Escozíos i Camela del Festival de Música Gran Sol s'ajornen al 29 i 30 de juliol
Àlex Sisó
06/06/2023 - 19:46

Badalona - Els concerts de Mojinos Escozíos i Camela, del Festival de Música Gran Sol, s'ajornen al 29 i 30 de juliol, respectivament. Les actuacions, que estaven previstes inicialment per al 16 i 17 de juny, s'han traslladat a finals de juliol a causa de les dificultats sorgides durant la tramitació administrativa de la producció necessària per a les actuacions.

El president de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià-Gran Sol, Jordi Mesas, ha valorat negativament el canvi de dates i assenyala a la ineficàcia, diu, de la regidora de cultura, Anna Maria Lara.

Justament a través de Twitter la regidora ha demanat disculpes a l'associació de Veïns i al barri per les molèsties que hagi generat aquest canvi. També ha assegurat que la reprogramació s'ha fet d'acord amb l'entitat. Un fet que els veïns neguen, ja que, segons asseguren, no se'ls ha donat més opció. Els concerts de Mojinos Escozíos i Camela són gratuïts i se celebraran al parc del Gran Sol. Les Festes Populars del barri de l'Associació de Veïns Sant Joan de Llefià-Gran Sol mantenen la resta d'activitats programades del 18 al 24 de juny.