'Els dies de Sheeran, Mayer i McLean', la primera novel·la del badaloní Jordi Fernández Vives

'Els dies de Sheeran, Mayer i McLean', la primera novel·la del badaloní Jordi Fernández Vives
Àlex Sisó
02/11/2023 - 21:13

Badalona - El badaloní Jordi Fernández Vives acaba de publicar el seu primer llibre 'Els dies de Sheeran, Mayer i McLean'. Una obra on explica la història d'en Gerard Fernández, un cardiòpata adult que estima, beu, viu i no es talla, encara que coneix els seus límits. Un jove 25 anys que ha de madurar entre passadissos d'hospital, bars, teatres i Badalona. L'obra es presentarà el 12 de desembre a les 19 hores a l'Espai Betúlia.

L'autor del llibre, igual que el protagonista, té una cardiopatia congènita. Tot i ser un llibre molt inspirat en la seva vida, Jordi Fernández Vives ha volgut ficcionar la seva realitat, un fet que li ha permès, diu, poder exagerar alguns fets concrets. Assegura que per ell també ha estat més fàcil explicar una història allunyant-se una mica i fent-ho a través de l'experiència vital i l'actitud d'un personatge. Una obra, publicada per Edicions Pont del Petroli, on Fernández Vives ha inclòs algunes de les reflexions que tenia durant les seves entrades i sortides de l'hospital.

A banda de la presentació del 12 de desembre a l'espai Betúlia, 'Els dies de Sheeran, Mayer i McLean' també es presentarà el 3 de febrer a la llibreria Documenta de Barcelona. A l'acte assistirà l'actriu badalonina Rosa Gàmiz, que llegirà algun fragment del llibre.

Entrevista al BDN360