Els Dracs són campions de Catalunya

Els Dracs són campions de Catalunya
Ferran Vinaixa
03/12/2023 - 00:26

Badalona - Els Badalona Dracs s'han proclamat campions de la XXXI Copa Catalana de futbol americà en superar per 17 a 0 als Pioners de l'Hospitalet. Els de Badalona han dominat la final contra l'etern rival de prinicpi a fi, arribant al descans amb 14 a 0 i amb una segona meitat en la qual les defenses han estat les protagonistes i els Dracs només han pogut sumar 3 punts més al marcador. El millor jugador del partit, l'MVP ha estat Eric Ladero.

DRACS eric ladero
Eric Ladero

Amb aquest, els Dracs ja sumen 13 títols de Copa Catalana, 12 d'ells aconseguits de manera consecutiva fent així dels Dracs el gran dominador de la competició.

DRACS CAMPIONS COPA CATALANA
Equip sènior masculí dels Dracs

La temporada no ha fet més que començar pels Badalona Dracs. Dissabte passat els badalonins també van superar als Pioners de l'Hospitalet aquest cop en la semifinal de la Copa d'Espanya (19-9) i el pròxim 16 de desembre jugaran la final contra els Black Demons de Madrid contra qui intentaran assolir el seu segon títol de la temporada, un títol, la Copa d'Espanya, que s'ha resistit en les darreres temporades.