Els Dracs es classifiquen per a la final de Copa d'Espanya

Paula Reverter Pastor
27/11/2023 - 16:08

Badalona - Els Dracs s'emportaven una victòria més aquest dissabte, la tercera de la temporada, classificant-se aquesta vegada per la final de la Copa d'Espanya. Ho van aconseguir guanyant a l'etern rival, els Pioners de L'Hospitalet.

Els Badalonins van guanyar 19 a 9 als Pioners en un matx que com indica el seu resultat va estar molt ajustat. Una primera part en la qual els Dracs obrien el marcador amb un touchdown d'Albert Gonzalez, que sorprenentment no seguia d'un extrapoint sinó d'una anotació per part dels de L'Hospitalet deixant el marcador 6 a 2.
Al segon quart un dels protagonistes del matx, Eric Gracia, anotava el segon touchdown que tornava a venir seguit, aquest cop, d'un touchdown de Pioners d'Oriol Adrià i un extrapoint de Jacobo Senise. Al descans el marcador estava obert amb un 12 a 9, però a la segona part un touchdown del canari Ivan Caballero i un extrapoint per Sergi Güibas van sentenciar pels Dracs.

Ara aquest clàssic es repetirà el cap de setmana vinent per disputar la final de la Copa Catalana. I el següent cap de setmana els Dracs també viuran una altra final, aquest cop la de Copa Espanya que els enfrontarà als Black Demons de Madrid, jugant la reedició de la final de l'any passat.