Els Dracs guanyen el clàssic més igualat dels darrers anys

Paula Reverter Pastor
19/02/2024 - 14:07

L'Hospitalet - Els Badalona Dracs van emportar-se la quarta victòria consecutiva a la Lliga Nacional de Futbol Americà amb un 28 a 34 a domicili davant dels Pioners. Un partit molt disputat i que va omplir les grades del Complex de l'Hospitalet Nord.

Els locals van obrir el marcador amb un touchdown de Dani Belso amb passada per Alex García, el quarterback nouvingut de Mèxic. Però, els Dracs van reaccionar ràpidament amb una jugada de 60 iardes d'Alpha Jalloh que deixava el marcador 7 a 7 al primer quart.

En el segon quart els Pioners atacaven de nou amb un altra passada d'Alex García, aquest cop amb touchdown del seu germà, Luís Enrique García, que tornava a cobrar resposta immediata dels badalonins amb un touchdown de Ra'Von Bonner deixant el marcador 14 a 14. Abans de marxar a la mitja part, però, els Dracs van sorprendre als Pioners quan Jalloh interceptava una passada d'Alex García i se l'emportava fins a la línia de touchdown, anotant el 14 a 21.

En tornar del descans, els de Roman Villamonte semblava que havien recarregat les bateries i van anotar el touchown que els donava diferència al marcador (14-28) amb una passada de Sergi Gonzalo cap a David Martínez. Els de L'Hospitalet no es rendien i Luís Enrique va aconseguir anotar el segon touchdown (21-28), però el quarterback estrella dels Dracs, Alpha Jalloh, va autografiar l'hat-trick (21-34) allunyant el marcador, quan els darrers minuts va anotar Pablo Elena amb la quarta passada de touchdown d'Alex García que deixava el marcador final: 28 a 34.

Els badalonins marxaven a casa amb una victòria més, tot i que no va ser fàcil amb un Hospitalet que volia agafar les rendes del matx. Una situació que feia molts anys que no es vivia, el clàssic no era tant 'clàssic', però aquest dissabte els Pioners tornaven a plantar cara com ho feien anys enrere. Una bona notícia pel futbol americà català i estatal. Sembla que els de L'Hospitalet 'han tornat'.