Els Dracs juguen la semifinal de lliga contra la seva bèstia negra

Els Dracs juguen la semifinal de lliga contra la seva bèstia negra
Ferran Vinaixa
19/04/2024 - 10:23

Badalona - Arriba l'hora de la veritat pels Badalona Dracs que dissabte jugaran les semifinals pel títol de lliga a la Travessera de Montigalà. El rival, uns Black Demons de Madrid que darrerament s'han convertit en la bèstia negra dels badalonins.
Els Dracs afrontaran dissabte la semifinal de lliga després de completar una fase regular perfecta, és a dir, guanyant els 8 partits de la temporada. Els Black Demons anaven pel mateix camí en l'altra conferència, però en la penúltima jornada de lliga van caure contra el Osos de Madrid i van quedar segons amb un balanç de 7 victòries i només aquesta derrota. Sigui com sigui, qualsevol dels dos rivals són de màxim nivell.
Els Black Demons s'han convertit en el rival a batre pels badalonins. Contra ells han perdut els 3 darrers partís que els han enfrontat, el més recent la final de la Copa d'Espanya que s va jugar a inicis d'aquesta mateixa temporada l'Estadi Municipal. Els badalonins tenen ara una gran oportunitat per la revenja eliminant-los de la lluita per la lliga.
La semifinal entre Badalona Dracs i Black Demons de Madrid es jugarà al camp de la Travessera de Montigalà a partir de les 6 de la tarda.