Els Dracs no poden revalidar el títol de la Lliga Catalana júnior

Albert Guerra
25/05/2024 - 21:28

Badalona - Els Dracs no podran revalidar el títol de la Lliga Catalana júnior de futbol americà. L'equip badaloní ha caigut per de 3 a 15 a la travessera de Montigalà contra uns Pioners de l'Hospitalet que jugaran la final contra els Terrassa Reds

L'equip dirigit per Nordi Ben Moussa ha acusat una mala segona part en la qual no han anotat cap touchdown. Del 3 a 7 del descans al 3 a 15 final. Els Pioners, en canvi, venien amb ganes de revenja pel partit de lliga que van perdre al camp badaloní. Enguany, han aconseguit una victòria que els ha classificat per la gran final de la lliga Catalana contra els Terrassa reds

Amb aquesta derrota a la Lliga Catalana, els Dracs Júnior posen punt i final a la temporada 2023/2024 de manera agredolça.