Els Dracs s'emporten la segona victòria de l'LNFA

Els Dracs s'emporten la segona victòria de l'LNFA
Paula Reverter Pastor
27/01/2024 - 21:38

Badalona - Els Badalona Dracs han guanyat 50 a 7 als Pagesos de Barcelona al Camp Municipal de Travessera de Montigalà.

Tot i que el partit començava amb un funble recuperat per Pagesos que acabava amb touchdown d'Agustín Doeyo i extrapoint de Rubén Miralles, els Dracs han refet ràpidament l'equip amb una passada d'Alpha Jallow de 40 iardes cap a David Martínez, l'anotador del primer touchdown dels Dracs, amb l'extrapoint de Sergi Guibas que igualava el marcador 7 a 7. Seguit d'un altre touchdown, aquest per Jallow, el nou fitxatge dels Dracs que avui ha estat protagonista a Montigalà, amb un altre punt extra de Sergi Guibas.

Al segon quart, Alpha ha aconseguit l'hat-trick amb dos touchdowns més, ambdós amb extrapoint per Guibas, seguits d'un touchdown de Ravon Bonner i un altre de David Martínez que deixaven el marcador 41 a 7 a la mitja part amb poques opcions pels Pagesos de Barcelona.

En tornar del vestidor, el partit ha estat més tranquil amb només un safety de Devon Cathcart i un touchdown de Bonner, això sí, també amb punt extra de Sergi Guibas que tancaven el marcador 50 a 7.

Tot i ser un excel·lent resultat, tant el jugador David Martínez com el tècnic dels Dracs, Roman Villamonte, coincideixen amb el fet que l'equip hagués pogut estar millor:

Aquesta ha estat la primera victòria de la Lliga Nacional de Futbol Americà dels Dracs a Badalona i la segona consecutiva després de guanyar en el debut a domicili davant els Hurricanes de Saragossa. Ara els Dracs es prepararan per al pròxim partit, quan s'enfrontaran als Mallorca Voltors el dissabte dia 10 al camp de Travessera de Montigalà.