Els Dragons comencen amb mal peu a Badalona (7-63)

Albert Guerra
08/06/2024 - 21:12

Estadi Municipal - Més de 2000 aficionats dels Dragons han assistit a l'Estadi Municipal de Badalona en l'estrena dels Barcelona Dragons en la seva nova casa. Un començament com a locals a l'European League, però, que no ha estat l'esperat pel que fa al resultat.

S'ha fet esperar, però després de dos partits lluny de Barcelona, els Dragons s'han estrenat a l'Estadi, el que serà el seu camp pels partits de casa. Ho han fet, això sí, amb una derrota i de les contundents contra els Tirol Raiders per 63 a 7.

El partit ha començat amb retard a causa de l'endarreriment en l'obertura de les portes. Això no ha distret l'equip austríac, que al primer quart ja dominava per 16 a 0. El conjunt tirolès ha demostrat el seu poder ofensiu i al descans el resultat era de 29 a 7. La segona meitat ha tingut el mateix color que la primera, i els austríacs han començat anotant un touchdown que ha col·locat el 36 a 7. La distància no ha fet més que créixer i els de Tirol s'han endut el partit amb el 63 a 7 definitiu.

Els Dragons queden ara amb dues derrota i una victòria i la setmana vinent jugaran un altre cop a casa contra els Helvetic Guards.