Els Dragons debuten a Badalona

Els Dragons debuten a Badalona
Ferran Vinaixa
07/06/2024 - 22:39

Badalona - Acaba el compte enrere per tal que els Barcelona Dragons juguin el seu primer partit a Badalona, el primer de molts. Aquest dissabte (18h) la franquícia catalana de la European League of Football (EFL) rebrà a l'Estadi Municipal de Badalona als Tirol Raiders, un dels candidats al màxim títol europeu de futbol americà.

Avui el propietari dels Barcelona Dragons, Jason Robinson, ha fet l'aterratge oficial a Badalona escenificat en una presentació juntament amb Juan José Portillo, regidor adjunt d'esports de l'Ajuntament de Badalona. Robinson ha assegurat que Badalona és una ciutat molt millor comunicada que l'anterior seu dels Dragons (Terrassa) i que això facilitarà que més gent de l'àrea metropolitana pugui acostar-se als partits. Per la seva banda, el representant de l'Ajuntament, Juan José Portillo, ha volgut agrair la intervenció de l'equip local, els Badalona Dracs, el club degà del futbol americà estatal, que hagi treballat perquè la màxima competició europea pugui comptar amb ara amb una franquícia instal·lada a la ciutat.

Els Barcelona Dragons han jugat les dues primeres jornades de lliga a domicili. En la primera van capgirar un resultat advers a Suïssa i es van acabar emportant una victòria davant dels Helvetic Mercenaries (19-23) i una derrota dolorosa en el primer clàssic estatal contra els tot just creats Madrid Bravos (12-42). Els Tirol Raiders han arrancat amb el mateix balanç, guanyant el primer partit i perdent el segon. Queda molta lliga per endavant i els Dragons lluitaran per un repte no assolit la temporada passada: classificar-se pels play-off al títol i intentar lluitar contra els tot poderosos equips alemanys.