Els empresaris del Polígon Badalona Sud s'associen per potenciar la zona

Els empresaris del Polígon Badalona Sud s'associen per potenciar la zona
Sara Nicolás / Anna García de Albéniz
26/01/2024 - 14:22

Badalona - Neix l'Associació Empresarial Badalona Sud, entitat formada per una desena de comerciants de la zona amb l'objectiu de potenciar-la. Precisament avui s'ha presentat al BCIN davant el govern de Badalona, amb presència de l'alcalde Xavier Garcia Albiol i el regidor Daniel Gracia, i membres de l'AMB.

La seva intenció, diuen, és crear sinergies entre les empreses del polígon i el govern local. Una coordinació a través de la qual posar fil a l'agulla a les diferents problemàtiques que els empresaris detecten a la zona. Destaquen la concessió de llicències d'obra o activitat, plans de mobilitat pel polígon i altres temes de seguretat, com la prevenció del risc d'incendi i seguretat viària.

ASSOCIACIÓ EMPRESARIS BDN SUD (3)

La primera reunió que l'entitat ha mantingut amb el govern local ha finalitzat amb un pla de treball establert i el compromís de trobades periòdiques. Per al moment, l'associació la conformen les empreses que acumulen major facturació industrial, però treballen per incorporar altres negocis de la zona del polígon Granland.