Biblioteques a ple rendiment amb la selectivitat 2023

Biblioteques a ple rendiment amb la selectivitat 2023
Albert Guerra
06/06/2023 - 21:45

Biblioteca Can Casacuberta, Badalona - Demà és un dia molt important per tots aquells estudiants de 2n de Batxillerat que s'enfrontaran a les proves d'accés a la universitat. La selectivitat 2023 arrenca amb les proves de llengua castellana i llengua estrangera.

Centenars d'alumnes de 2n de batxillerat encaren una nit d'estudi que es preveu llarga. Demà arrenca la selectivitat a tot Catalunya i a Badalona ja es nota en l'ambient de les diferents biblioteques de la ciutat. N'és un exemple Can Casacuberta, que després de 4 anys torna a acollir unes vigílies de les PAU plena a vessar d'estudiants que preparen la prova amb nervis però amb ganes per després poder gaudir d'un bon estiu, com és el cas de l'Héctor Ávila:

Les distraccions pel telèfon mòbil solen ser la principal causa dels alumnes a l'hora de venir a la biblioteca a estudiar enlloc de quedar-se a casa, i de passada també poden preguntar dubtes i compartir els apunts en grup en un clima d'estudi. Ens ho expliquen els estudiants Víctor Bartolomé i Carla Bouza:

Les proves d'accés consisteixen en cinc exàmens de la fase obligatòria –català, castellà, llengua estrangera, història i l'assignatura troncal de modalitat– i fins a tres assignatures opcionals de la fase voluntària que es faran entre demà i divendres.